عوارض رژیم کتوژنیک No Further a Mystery

اما یک رژیم کتوژنیک واقعی با آن چیزی که این روزها مد‌ شده است، کمی تفاوت دارد. رژیم کتوژنیک، یک رژیم “کم‌کربوهیدرات” و “پرچرب” است که اولین بار، برای درمان بیماران صرعی به کار گرفته شد؛ اما در حال حاضر، یکی از محبوب‌ترین رژیم‌های‌غذایی جهان، برای کاهش وزن است. 

بیشتر بخوانید: با میوه‌های مجاز در رژیم کتوژنیک آشنا شوید

خلق و خوی دمدمی و نوسانات خلقی. مغز برای عملکرد درست به قند حاصل از کربوهیدرات های سالم نیاز دارد. رژیم های کم کربوهیدرات ممکن است باعث سردرگمی و تحریک پذیری شوند.

مهم است که به اندازه کافی استراحت کنید و در هفته اول از ورزش‌های سنگین خودداری کنید و در عوض ورزش‌های سبک‌تر مانند یوگا یا حرکات کششی را انجام دهید.

در رژیم کتوژنیک استاندارد، تمام وعده‌های اصلی و میان وعده‌ها، بر اساس چربی‌هایی مثل:

 در حال حاضر، این رژیم به‌عنوان یک درمان جدید برای سرطان در حال بررسی است، زیرا ممکن است به کند‌کردن رشد تومورها کمک کند.

گاریما گویال، متخصص تغذیه توضیح می‌دهد که این فرآیند کتون‌هایی را در کبد تولید می‌کند که به عنوان منبع انرژی جایگزین برای مغز و سایر اندام‌ها عمل می‌کنند.

افرادی که از رژیم کتو پیروی می‌کنند، ممکن است درمعرض خطر بیشتری برای ابتلا به کمبود منیزیم باشند.

نمک، فلفل، پودر سیر، پاپریکا، زردچوبه، پودر کاری، پودر زنجبیل، دارچین و نعناع

اگر شما یکی از افراد خوش شانسی هستید که با رژیم کتو، موفق به کاهش وزن شده‌اید به شما تبریک می‌گوییم. از آنجایی که کتو یک رژیم غذایی محدودکننده از نظر کربوهیدرات است، متاسفانه بسیاری از افراد پس از رژیم کتوژنیک اقتصادی قطع آن، وزن اضافه می‌کنند.

یکی از عوامل اصلی افزایش تری گلیسیرید به خصوص در افراد کم تحرک، مصرف کربوهیدرات به ویژه کربوهیدرات های ساده و فروکتوز (قند میوه) است.

مجاز بودن پروتئین گیاهی مانند لوبیا و نخود به مقدار مشخص

مصرف مکمل منیزیم یا خوردن بیشتر غذاهای کم‌کربوهیدرات و غنی از منیزیم، می‌تواند به شما در رفع نیازهای روزانه کمک کند.

میلک‌ شیک با شیر بادام، پودر کاکائو و کره‌ بادام زمینی؛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *